Nytt från styrelsen 20140604.

Renoveringen av våra ytterportar  som är i trä har påbörjats. De skall slipas samt lackas, då de behöver en upprustning.

Trädörrarna i källarna kommer med början i juni, att bytas ut till ståldörrar.

Ni som är intresserade av att byta ut er ytterdörr till en säkerhetsdörr kan anmäla detta till styrelsen via mailadress styrelsen@narbilden.se, eller lämna en intresseanmälan i föreningens brevlåda i port 47, portkod 0903. Priset avgörs av hur många som är intresserade.

Till slut har Fortum återställt våra buskar, Ölandstokar, vid solariet.

Butiken som har varit tom sen förra hyresgästen gick i konkurs är ännu inte uthyrd. Detta beror på att det är svårt att hitta lämpliga, samt seriösa hyresgäster. Vi arbetar oavbrutet med att försöka finna en ny hyresgäst.

Ny webmaster blir Anders Öhlin.

Har ni frågor, synpunkter eller funderingar så är ni välkomna att kontakta eller maila styrelsen.

Trevlig sommar önskar BRF Närbildens styrelse.