Skip links

Stort deltagande på städdagen.

Det blev en härlig uppslutning kring höstens städdag, sammanlagt c:a 35 st var med och deltog på ett eller annat sett. STORT TACK.

Förra gången (1 1/2 år sedan) vi gjorde en rensning på gamla cyklar så fick vi c:a 15 st cyklar över i olika dåligt skick. Dessa cyklar har vi nu skänkt till fint ändamål, se nedan text…

Vill tacka föreningen för de överblivna cyklar som eleverna på gymnasiesärskolans program för fordonsvård och godshantering, på Sågbäcksgymnasiet i Huddinge fått överta. Cyklarna kommer att lagas och distribueras vidare. barncyklarna kommer att fixas & bortskänkas till barn som inte har tillgång till en cykel. Vi som jobbar som lärare, eleverna och de barn som kommer att få en cykel till våren är oerhört glada över att vi fått in så många objekt att jobba med. Om någon av er finner att ni har en cykel ni inte är i behov av eller vill bli av med, oavsett skick, är det bara att ringa mig så tar jag hand om den & ger den nytt liv.

MVH Erik Sallnäs Harpsundsvägen 49 mobil: 070-869 59 86